Super Slim interzise pe piata

In urma analizelor s-a decis interzicerea si retragerea de pe piata a cunoscutelor Super Slim. Produsul chinezesc pare sa aiba o compozitie chimica necorespunzatoare, si se face referire aici la amfetamine. Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), de la Directia pentru Sanatate Publice (DSP) si de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OJPC) opresc deja de la comercializare acest produs pe piata romaneasca.

Nu este o furtuna doar pe piata romaneasca, FDA.gov, site ul administratiei americane pe tematica food and drugs, a avut doua comunicate pe tema compozitiei Super Slim, unul dintre ele subliniaza clar prezenta sibutraminei, un derivat al amfetaminei, element NEDECLARAT de producator dar descoperit de autoritatile americane in urma testelor FDA. Sibutramina este interzis de FDA pe teritoriul Statelor Unite.

Personal am slabit multicel in ultimul an dar fara a face apel la astfel de substante, pe care la randul meu le consider nocive pentru sanatatea voastra. Mai ales ma dezgusta organizatiile gen Forever sau Herbalife care isi denumesc pompos agentii de vanzari “consultati de nutritie” eventual “scapand” sa se prezinte ca nutritionisti, binenteles aceasta titulatura o poate avea un medic, om care a facut multi ani de scoala si pregatire in domeniu.

Interzicerea Super Slim este doar inceputul, o confirmare a mizerilor care le bagati in organism in goana dupa cateva kilograme in minus. Visele umede gen 10kg mai putin in 2 saptamani trebuie sa inceteze. Le veti da jos in 2 saptamani si le puneti inapoi in urmatoarele 10 zile.  Incercati cu sport si regim alimentar, cu o serie de analize medicale complete si o programare la un medic nutritionist. Kilogramele in plus poarta numele de obezitate, fie de gradul I fie intr-un stadiu mai “greu”. Obezitatea este o boala care se trateaza ca si multe altele. Va asigur ca functioneaza.